La Rocca har jeg haft hørt meget godt om, og nu var det tid til at få syn for sagen selv. Det er en italiensk restaurant og meget kosmopolitisk fik vi stukket en ipad i hånden til bestilling – i det mindste foregår det ikke via de i min verden forhadte QR koder. Vi scrollede og backspacede os vej frem til det, vi følte mest for. Det var en svær øvelse. ikke så meget for vores ipad-vante fingre, men mere fordi der virkelig var mange lækre sager at vælge imellem.
Vi valgte begge bruschetta med tomat og skinke/gedeost til forret, og til hovedret gik vi hver sin vej i dyreverdenen. Jeg formåede ikke at trække mig ud fra min vante comfortzone og bestilte oksetartar med trøffecreme. Min veninde bestilte pighvar. Uhh det er også en god fisk, men kapaciteten i mave og pengepung er trods alt begrænset. Det må blive en anden gang.
Bruschettaen var lækker, men trængte til et godt skvæt af den gode olivenolie på bordet. Brød søbende i saltet koldpresset olivenolie er godt for krop og sjæl. Størrelsen var en god forretsstørrelse. Det var de resterende forretter efter min bedste vurdering ikke. De virkede til at være i en anseelig størrelse. De står til omkring 150 kr stykket, og jeg tænkte oksetartaren ville gøre sig fint som min hovedret.
Okse og fladfisk på La Rocca
Tartaren var ikke kørt gennem en kødhakker, men hakket i småstykker og ovenpå ledsaget af en trøffelcreme, som umiddelbart vil klæde ethvert stykke kød. Salaten var grøn, dressingløs og ret ligegyldig. Pighvaren smagte jeg ikke, den fik rosende ord med på vejen. Smuk så den i hvert fald ud. Hovedretterne står til ca 250 kr pr ret.
La Rocca er et skønt sted med enorme mængder af tjenere og et fristende menukort. Det ligger virkelig centralt ved Nørreport Station. Det er muligvis lige i overkanten, hvis man bare lige skal have en haps inden biografen. Men hvis man i lighed med vores højlydte og feststemte nabobord er ude med spillekassen og give den fuld gas, er den lige i øjet. Tag endelig herhen!
Én kommentar til “La Rocca rocks. Italien lever på Vendersgade.”