Verdens mindste Kunstudstilling under corona lock down

Efter en weekend i Skive kom vi til København efter 5 timer på farten og sultne maver. Det skulle jo ikke hindre os i at tage på kunstudstilling. Verdens mindste og forbløffende hurtigt overstået kunstudstilling. Der er ikke så mange kulturelle tilbud i øjeblikket, så alt der lugter af noget udenfor den vanlige sfære virker tillokkende. Der er en lille skattejagt indbygget.

Min skattejagt begyndte lidt før den officielle start, da jeg på Molslinien fik en plastikkapsel udleveret af min søster. Den kunne åbnes og indeni lå der er spor til hvor vi skulle hen: Vesterbrogade 198, en kiosk, der hedder Mælkebøtten.

Vi ankom til Mælkebøtten og stod med vores ID parat til at udveksle den for nøgler. Kioskejeren skulle lige spores ind på, hvad vi talte om, men vi fik nøglerne og begav og videre mod Vesterbrogade 208. Det er et postbox center, og på nøglen stod der hvilken postbox, vi skulle finde. Nr 171! Vi åbnede den lille luge og tittede ind. Der var verdens mindste udstilling , og jeg afslører ikke her, hvad det var.

I februar er det Maiken Stæhr, der udstiller i verdens mindste kunstudstilling og fra 1. Marts er det Sophie Nys.

Det er en hurtig lille Gimmick, som man lige kan se på vej til den daglige gåtur i Søndermarken/Frederiksberg have. Det er Kunsthal Aarhus BBC, der står bag udstillingen og den løber hele 2021 med ny udstilling hver måned. Den kan besøges mellem kl 9-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *