Restaurant Tårnet i Christiansborg byder på yummi mad og oversize løver

Frigør dig var de 15 demonstrerende syriske kvinder udenfor, følg skiltene, vælg den rigtige kø, få fat på Security kvinden, fortsæt op i elevatoren og drej til højre ind i et fantastisk lokale i Tårnet. Tre etager til loftet, en fire meterhøj malkepige, utallige stenhoveder, en gigantisk løve og fermenterede ting alle mulige steder. 

Du er trådt ind i tårnet drevet af Meyers. Det er virkelig et skønt sted. Vi valgte alle hvide asparges med æggecreme og rejer og noget obligatorisk ærtegrønt på toppen. Det smagte virkelig skønt og der var rigeligt til en yderst rimelig pris på 125kr. Til hovedret valgte jeg en forret, tartar, men den var kæmpe og virkelig bygget i højden. Basilikumcremen var rigelig og desværre var vesterhavsosten der også. Det blev lidt ‘rå burger’ inspireret men smagte faktisk fint omend jeg godt kunne have brugt noget syrligt, kapers, pickles eller noget i den traditionelle dur.

asparges med æggecreme og rejer

Betjeningen var meget opmærksomme og hjælpsomme, og den ene tjener kastede sig som en bodyguard, der tog en kugle for sin VIP hen til en tallerken, hvor han mente, man havde glemt det syltede perleløg. De var der dog men sans for detaljen må man give ham. 

Udsigten var lukket pga corona af uvisse årsager, men helt sikkert rigtig fin. Den åbner d 30/6, men prøv restauranten. Det er virkelig godt og rigeligt mad, ca 130 kr for forretter og 200 for hovedretter. Ikke sidste gang jeg drejer til venstre ved Syrien-demonstrationen og napper trappen op. Husk at bestille bord!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *