Shakes vol 6 i HC Ørstedsparken. Shakespeare for viderekomne

Shakes vol 6 er endnu en af de gratis glæder,der er årligt tilbagevendende. Resten af Danmark var til EM, men vi bevæbnede os med tæpper, sandwich og drikkevarer og fandt et godt sted på skråningen ved søen og ventede på verdens mest outrerede kostumer skulle dukke op på den velkendte ladcykel. 

Det er Folketeatret, der står bag og temaet er altid Shakespeare. Det er godt, man ved det på forhånd for det er ikke altid genkendeligt. Der er dog altid noget genkendelse fra tidligere år, kæphesten og en særdeles velvoksen Julie. 

Kostumerne var for en stor del lavet af mundbind, og det er da dejligt de kan bruges til noget fornuftigt. Vi kom igennem hæderkronede værker som King Lear, Hamlet i en utrolig incestuøs udgave, Cæsar, Hamlet igen, trold kan tæmmes i interaktiv udgave og vores kære Julie sammen med sin Romeo.

Shakes er skabet, charmerende, skidesjovt, uhøjtideligt og ikke mindst gratis. Det spiller 14. – 19. juni og 10. – 21. august 2021 og det er bare at møde op med tæpper sandwich og vin. Der er normalt godt fyldt op, men sjovt nok ikke idag. Alle andre var vist til EM. De tabte, men jeg føler faktisk vi vandt.

Hvis du vil opleve mere udendørs Shakespeare-opførelser kan jeg anbefale Botanisk have. Du kan læse mere om det her.

Én kommentar til “Shakes vol 6 i HC Ørstedsparken. Shakespeare for viderekomne”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *