Kørende Halloween horror på Reffen

Reffen, som jo ellers er et dejligt sommespisested var her til Halloween klædt ud til horror. Det kører til og med 7/11 21, men jeg er sikker på, at det vender tilbage næste år, så derfor skriver jeg om det her. Konceptet på Reffen kaldes “The Great Reset” . Man bestiller en tid efter mørkets frembrud til sin bil, som kan fyldes op med 5 personer. Der er lavet en rute, man kører med bilen. Ruten har de spækket med afskårne lemmer, torturofre, zombier og øksemordere.

Vi var 5 personer og glade var vi da vi trillede ind i køen. Radioen skulle indstilles på en særlig horror kanal, som var underlægningsmusikken til en gyser. Stemningsskabende og ildevarslende. Vi blev standset af en mand i militæruniform, der formanede os om, at vi nu kørte på eget ansvar ind i zombieland. Vi skulle også rulle vinduerne ned. Jeg havde nu mest tænkt, at bilen skulle være hermetisk lukket, lidt a la Løveparken i Givskud, men sådan, skulle det åbenbart ikke være.

Alt for meget zombie i bilen, der overfalder vores kæphøje chauffør

I Scream på Reffen

Jeg skal være ærlig at sige, at her begynder vores hjælpeløse skrigeri. Zombier kom ind gennem ruder, og i bilerne foran åbnede de faktisk dørene. Der havde vi den fordel, at være tre på bagsædet i en lille Kia, og blev enige om, at vi ville vælte ud, som ubagt croissantdej af sin dåse, hvis de åbnede døren.

Vi brugte ca 30 minutter på at styre igennem ruten, og var fuldstændig udmattede bagefter. Virkelig festligt var det, når bilen gik i stå midt i et zombie angreb. Det var på een gang frygteligt og virkelig sjovt. Prisen er 400 kr pr bil, og det er virkelig et godt gys værd! Prøv det hvis du tør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *