Promener ned til Promenaden på Frederiksberg Allé

Promenaden er en helt klassisk restaurant på Frederiksberg Allé. Den ligger på vejen fra Frederiksberg have, hvor jeg ind imellem i et vildfarent øjeblik har motioneret. Svedig og iført løbetights og reklame t-shirt er jeg ofte gået forbi. En solrig sommerdag sidder folk udenfor dækket af højt belagt smørrebrød og fadøl eller kølig hvidvin serveret i dugbelagte glas. Der ser altid enormt fristende ud.

Vi var idag ikke iført vores pæneste puds, men dog ej heller i svedigt træningstøj. Tilgengæld var maverne tomme, da vi kom forbi og solen skinnede. Udvalget var godt og helt klassisk kunne man bestille tartar, muslinger, salater og alt mulig smørrebrød fra det dansk-fransk frokostkort. Jeg modsatte mig mit sædvanlige tartar-instinkt og gik på opdagelse i smørrebrødskortet.

Rødspættefilet

Smørrebrød på Promenaden

Vi endte begge på et enkelt stykke smørrebrød. Smørstegt rødspætte til mig, og hønsesalat til min søster. Begge stykker kom hurtigt og smagte virkelig godt. Rejerne havde fået et virkelig blødt og grønt leje af urtemayonnaise og puttet med lidt ærteskud på som dyne. Fiskefilet var ret tyk og pandestegt. Nederst lå et ubetydeligt stykke rugbrød.

Hønsesalat

Hønsesalaten indeholdte en masse kyllingestykker, og baconstykkerne tårnede sig op. Dog virkede det til de lovede syltede bøgehatte var forblevet i køkkenet. Ja de var jo nok blevet syltet, som der jo så også bogstavlig talt stod på menukortet. Jeg vil holde inde med ‘morsomhederne’ og blot oplyse om, at et stykke smørrebrød koster mellem 120-155 kr.

Der er til en almindelig dame-frokost sult, men hvis du er mere gammelsulten, skal der muligvis mere end et enkelt stykke til. Du kan også sagtens spise til aften. Der trækker man nok mere indenfor, og der er også virkelig hyggeligt i de gamle lokaler fra 1932. Tag endelig herhen og sluk både sult og tørst.

Promenaden: Frederiksberg Allé 58

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *