Gasfabrikken i Horsens giver den ikke rigtig gas

I Horsens ligger Gasfabrikken. Jeg kan kun antage det er en nedlagt gasfabrik, men den er ikke speciel industriel i sit udseende, hvilket ingenlunde ville være et krav fra min side. Den er faktisk ganske hyggelig, men de par gange, jeg har været derinde, har der ikke været så mange mennesker. Måske de ikke er så meget til brunch i Horsens…eller aftensmad? I hvert fald tager lokalerne sig rigtig godt, og vi glædede os denne dag til at få vores brunch.

Konceptet koster 250 kr og fungerer lidt som en betjent buffet. På disken er der yoghurt med drys, juice og kanelsnegle. En del af brunchen er bordserveret, og der kom straks en opsats med skinke, chokoladepålæg, marmelade og andet godt. Brød og kaffe kunne fås i mængder. Faktisk kunne man få refill på det hele, og det er jo en ting, der fungerer så fint i min hjerne. Det er faktisk ikke særlig tit, man har brug for mere, men bare der er muligheden.

Æggende retter

Der er et antal æggeretter på menuen. Eksempelvis Croque-‘Gasfabrik*, egg benedict, omelet og den slags med eller uden syndig hollandaise. Man kan bestille, så meget man lyster og serveringspersonalet bringer. Her skal jeg love for at serveringspersonalet bringer. Der gik vist lidt kuk i vores bestilling, og hun kom med enslydende æggeretter tre gange. Til sidst måtte de sande, at vi nok havde spist vores allerede, og de blev sat op på buffeen, hvor hollandaisen kunne trække lidt skind.

Til gengæld for det rigelige antal af æggeretter manglede vi længe vores brunchpølser. Da jeg fik henledt opmærksomheden, spurgte hun, om vi da kunne spise flere. Det var her åbenbart vigtigt for mig at fortælle, at vi ikke havde fået dem til at begynde med for ikke at fremstå særdeles grådig.

Croque Gasfabrik

Efter alle æggene, pølserne, opsatsen med diverse pålæg og kaffe kunne man også bestille pandekager. Der fik vi vist det sidste fra en tidligere batch fra køleskabet, men efter middel brok fra vores kant fik vi en frisklavet varm sag.

Omelet med Vesterhavnsost

Alt i alt er det et hyggeligt sted, og maden smagte godt. I betragtning af at der på samme tid maximalt har være tre fyldte borde skulle man dog mene, at de to ellers meget venlige tjenere godt burde kunne overskue gemytterne. Det kneb lidt, men skulle man være rigtig gammelsulten kan man bestemt godt få meget mad for pengene.

Gasfabrikken: Levysgade 16 Horsens

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *