Ved Carlsbergbyen ligger der en ret ny brunch café, der hedder Cadence. Den slår sig op på at udfordre den almindelige brunch med æg, bacon og pandelager med sirup rørt rundt på samme tallerken garneret med en cocktailpølse. Det er et australsk makkerpar, der står bag og der er håndplukket kokke til at kreere retterne. Man tager brunch seriøst her.
Mit øje falder først og fremmest i menukortet på probiotisk og fermenteret. Men det er som om alle ingredienser og retter har fået et tvist. Det er ikke bare yoghurt, der er kokosyoghurt. Der er ikke bare mandler – næh de er “activated” og hot saucen er fermenteret. Hjemmelavede bakteriekulturer hersker og et æg er ikke bare et æg. Det er et fermenteret gurkemejeæg tilberedt længe ved et lavt antal grader efter hvad jeg kunne bedømme fra konsistenser på blommen. i could be wrong.
Der er også en række smothies og andre drikkevarer. skønne eksotiske ingredienser blandet og altsammen med fokus på noget “der gør godt i maven” på den sanselige og bakterielle måde.
Cadence har tilknyttet et bageri og kaffen er fra Coffe Collective. De siger, at de med tiden kunne tænke sig at åbne til aften, men indtil da må vi forlyste os med deres brunchkort – og der er altså til mange besøg. Tag et kig på menuen her inden du tager derhen.
3 kommentarer til “Cadence ved Carlsberg-byen med australsk brunch next level”