Wokshop serverer en hot Tom Yam suppe i en chilly februar

Jeg er egentlig ikke så meget for kæde-restauranter, men dagen bød på kultur i indre by og vi skulle have lidt uformelt mad i maven inden. Valget faldt på Wokshop. Jeg var noget lidt inspireret af et afsnit af Master Chef, hvor de havde tema om varme og stærke krydderier. Denne afdeling lå på Kongens Nytorv, men wokshop finder du i stort set alle bydele.

Du træder indenfor og får faktisk lidt østasiatisk stemning, men du mosler rundt med din store dynefrakke. Små orkidekronblade arrangeret i små tableauer på bordene. Nu manglede der faktisk kun en kold øl og sand mellem tæerne. Menukortet var rart. Hvid skrift på sort baggrund, ordentlig belysning og store lækre billeder. Ja det er efterhånden blevet et parameter, at man faktisk er i stand til at se udbuddet.

Vi var i dele mode og bestilte en green kyllinge curry. Dertil et par små snacks i form af friske forårsruller og crispy gai goong, som er små toasts med fyld af reje, kylling og koriander. Som altid en dip til hver lejlighed. Alt så meget smukt ud, og talen faldt naturligt på rejser til Thailand. Det er altid farligt for pludselig vil man til Thailand, og så har aftensmaden kostet 15.000 kr og to uges ferie.

Wokshops friske ruller og chili i forklædning

De friske forårsruller var helt utrolig vegetariske. Faktisk en anelse for vegetariske, da der kun var salat, urter og gulerødder i. Et par kæmpe kinarejer havde klædt retten. Rejetoastsene var megalækre og dejlig fedtede med en sur sød agurkedip.

Reje-kyllinge toasts

Vores kyllingeret med auberginer og rød peber var god spicy, og man fik røde kinder og næsen begyndte at løbe lidt. Det viste sig også at de røde pebre var chilier skåret på langs, men så fik man renset lidt ud. Det er lidt et ‘in and out sted’ at spise og ikke specielt dyrt. Vi endte på 361 kr for middag til to med drikkevarer. Wokshop kunne sagtens blive mit go to sted, når jeg liiige skulle nå at få en hurtig middag eller frokost inden et eller andet. Som jeg skriver dette tilbageblik sidder jeg faktisk og får lidt lyst til at spise Tom Yam suppe i aften.

Friske forårsruller

Wokshop: Ny Adelgade 6, v. Kongens Nytorv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *