Mefisto – fisk og fornøjelse i Århus Latinerkvarter

Mefisto ligger så centralt som det overhovedet kan i Århus. Om sommeren er der plads til et par borde udenfor, hvor du ikke kan bestille plads. Hvis du skal sidde indenfor, er det om at bestille bord i god tid, for der er rift om pladserne. Stedet virker fransk- dansk fusioneret, men med et kæmpe maleri af en fisk på væggen.

Det er en fiskerestaurant og med både brunch, frokost og aftenkort. Brunch dækker over 7 små retter og involverer ikke i så høj grad fisk, hvis du ikke er typen, der springer ud af sengen med en stor lyst til østers. Du kan sagtens få andet i det hele taget. Jeg var der med en veninde til frokost, og vi kastede os begge over ‘tre små fiskelækkerier’.

Det var simpelthen noget af det mest smagfulde mad, jeg længe har fået. Og jeg har endda lige været på Falsled Kro. Først var der en lille grydefuld af håndpillede rejer med en krydret mayonnaise og store mængder karse. I midten var der tun carpaccio. Tre tykke skiver rå tun med en krydret sauce og peber på kanten. så fløjlsblød og lækker. Ja den kunne jeg faktisk godt springe ud af sengen for. Den sidste ‘lille’ ret var en risotto med trøfler og sprødstegt sandart. Guddommelig spise! Hele herligheden kostede 298 kr, og det var det hele værd.

Udenfor Mefisto stod der denne søndag en østersbod, som også bare så enormt indbydende ud. Jeg kan kun sige, at hvis du ikke har spist på Mefisto før, så skal du skrive til dem og booke bord! Du vil ikke fortryde det – Tag herhen!

Østersbod udenfor Mefisto

Én kommentar til “Mefisto – fisk og fornøjelse i Århus Latinerkvarter”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *