Fasangården i Frederiksberg have er blevet renoveret og endelig åbnet i oktober. Det er et studie i tapeter og mad serveret i små dybe tallerkener. Et helt fantastisk sted, hvor man har skrællet 16 lag af tapet og genoptrykt de oprindelige tapeter, som simpelthen er blevet så smukt.
Huset har tidligere været lejet ud og beboet – her tænker jeg godt nok man skal kende én der kender en slægtning til Oehlenschlæger, som beboede stedet i midten af 1850´erne for at komme i betragtning. Der er faktisk et lille hotelværelse med badeværelse på øverste sal. Hvis ikke jeg i virkeligheden boede 800 meter nede ad vejen, ville det være perfekt at overnatte i.
Maden er sådan medium i priserne, vil jeg sige, 130-140 for en ret til frokost, og du skal nok have to…ja og det er jo svært ikke at tage et glas vin også, i dette tilfælde en Pinot Noir fra Thierry Mortet. Men virkelig lækker mad – Jeg fik en krustade med andehjerte og svampe og rådyrtartar med det sædvanlige tilbehør, smukt anrettet. Indtil man selv piskede gaflen uelegant igennem det hele og endte med lidt af en velsmagende pløre.
Krustade med andehjerte Pandekager af daggammelt brød Rødspættefilet
Et perfekt frokoststed på alle årstider. Anbefaler det virkelig, men tag dig i agt for lysten til at tapetsere hele din lejlighed, som vil overmande dig.
https://www.fasangaardenfrb.dk/