Escaperoom – Se7en i Riddlehouse, Gothersgade 35

Efter vores sidste tur i Escape room, hvor vi jo ikke slap ud og tilgengæld blev overfaldet af et japansk spøgelse, måtte vi have revanche. Denne gang over filmen Seven. Der var jo mørkt som natten og havde vi ikke haft to unge sæt 38 årige øjne ned havde vi da helt bestemt ikke kunne klare hængelåsene med koderne.

Jeg må sige jeg elsker alle aspekter af disse escape rooms. Det er frustrerende og stressende men også forløsende, når man finder en nøgle eller en genstand, men som man to sekunder efter, alligevel ikke aner hvad man skal bruge til. Dette escape room var en tand lettere end the ring, og der var også nogle effekter der åbenbart var lagt forkert tilbage i rummet efter sidste spil, hvilket gjorde det lidt forvirrende. Der var egentlig en del ting, jeg ikke syntes man skulle bruge til noget. En anden ting er, at det ganske enkelt er for mørkt og man må jo ikke have lys med ind. Det er muligt det primært er unge, der spiller dette, men folk over 40 vil opleve en seriøs udfordring i at se de små tal på hængelåsene i skumringen.

Ikke desto mindre kom vi igennem rummene og ud i friheden. Blev noteret for tiden 47.30 og kom på tavlen for november….jaja vi er åbenbart de første på tavlen for november, men ingen kan tage sejrsfølelsen fra team ValentinJuel, der gik i Nyhavn og skålede i bobler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *