Floatstudio, En back in the womb oplevelse i Fredensgade Århus

Floating – en flydende oplevelse. Jeg havde fået det i fødselsdagsgave og nu skulle det indløses. Jeg vidste faktisk ikke meget om, hvad det var, men forstod på hjemmesiden, at det var en stor kapsel med varmt saltvand, som man skulle ligger meditativt i, mens alverdens sorger og bekymringer ville fordufte. Man har en hel time i kapslen!

Vi fik hvert vores rum med brusebad og separat varmtvandskapsel i månebase alfa look med blåt lys og bløde kurver. Hele seancen foregik ved, at man først tog et bad og derefter placerede sig i karret. Her er ingen snærrende elastikker fra badetøj – det er med at hoppe i baljen, som naturen har skabt een. De første 10 minutter var ledsaget af pling plang musik, men lyset blev slukket, og man lå der og prøvede at finde ro. Følte det lidt som at ligge på en flod og kigge op mod en nattesort himmel.

Min hjerne virker på den måde, at umådeholdende ro giver den incitament til at tænke “wuhuu, nu kaster vi os over gavelister til jul, møder der mangler agenda, SMS´er jeg mangler at besvare, to-dos, der aldrig blev skrevet ned og utrolig mange andre på det tidspunkt ubrugelige ting. Jeg synes faktisk jeg fandt roen uden klaustofobi, men lidt over halvvejs blev jeg nok lidt rastløs og begyndte at plaske lidt rundt. Fandt tilbage til roen og 5 min inden seancen var overstået, lød pling plang musikken igen, som man kunne høre gennem vand og ørepropper. Tilsidst blev lyset tændt og magien brudt.

Udenfor ventede en lounge med røgelse, te og tid til fordybelse. Alt i alt synes jeg faktisk vældig godt om dette. Det var enormt afslappende og jeg tror jeg ville blive bedre til det, hvis jeg prøvede igen 2. og 3. gang. De åbner også i København, og det kunne jo være der var et introtilbud.

Helt usponsoreret kan man læse mere her floatingstudio

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *