Tivoli Food Hall stiller hele familiens smagsløg tilfreds

Tivoli food hall har ligget lige overfor Hovedbanegården på hjørnet af Tivoli i flere år efterhånden, men jeg har ikke rigtig haft noget incitament til at gå derind. Nu passede det lige med en hurtig frokost med en veninde. Det var faktisk en positiv oplevelse.

Der er 15 forskellige boder med alt fra økologiske kyllinger, marokkanske fladbrød og luksusburgere til mexicanske tacos, klassiske danske stykker smørrebrød, asiatisk street food, fransk landkøkken, frisk pasta og sprøde salater.

Man må sætte noget tid af til at gå rundt og kigge på menukortet på alle boderne og føle efter i maven, hvilken vej kompasset vender. Mit mavekompas snurrer ukontrolleret rundt og opererer bedst med en set menu eller max tre retter at vælge imellem. Jeg får strategisk først fremstammet “Nå, hvad har du lyst til?”. Det ligger helt naturligt og uansvarligt initiativet overfor på den anden part, og man undgår selv at skulle tage et valg mellem alle disse steder.

Kung Fu Bar

Vi bevægede os rundt, og valget faldt på den japanske Kung Fu. Jeg tog en Ramen med oksekød og min veninde bestemte sig for en poke bowl med laks. De blev serveret i to ret uhøjtidelige paptallerkner. Jeg kan anbefale et skud chili fra disken. Begge dele smagte skønt og der var rigeligt. Der er hyggelige borde med stole, som man frit kan benytte. Det er i overraskende hyggelige omgivelser for et sted i centrum med planter og hyggebelysning.

Ramen med oksekød
Pokebowl med laks

Tivoli food hall er ikke specielt dyrt – Vi endte på 150 kr pr person inkl en eksotisk cola zero. De åbner kl 11 og lukker kl 21 i hverdagene og 22 i weekenden. Det er perfekt til lige at tage en hurtig bid, når man måske skal i biografen eller til fredagskoncert i Tivoli og ikke synes man er til pizza, kebab eller hvid dug med lang, dyr gaffel. Prøv det.

Tivoli food hall: Vesterbrogade 3, Vesterbro

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *