Pub quiz på The Globe, Nørregade Kbh – Hvem ved hvad om Indisk Biryani og Goldfinger

Jeg vil tro baren The Globe var fyldt med det antal mennesker, der måtte være der. Efter en mørk tjekkisk pils gik spanden rundt med quizsedlerne og med ønske om kontant betaling for at være med.

Vores team ”init2winit” bestod af tre hoveder. Her kunne man jo kun håbe på at én af de tre runder ramte lige ned i den lille pyt a viden man måtte have på et bestemt område, for eget vedkommende måtte det jo næsten være Madonnas sangtekster the early years, danske ords etymologiske ophav eller af mere sandsynlig karakter geografi.

Første kategori var nyheder generelt, hvem var udnævnt til head og state, hvilken engelsk seriemorder var netop død af Corona – den slags hverdags ting, som jeg intet vidste om fordi newsfeeded stort set har handlet om Corona og mink den sidste uge.

Vi havde nogle gode modstander hold bla ”Mink lives matter” og ”come on quizziequizzequizze” ”Mogens Jensen” og ”The children R Kelly peed on”. Efter den ringe indsats på nyhedsområdet kom vi til lande i Afrika, sådan der! Mali, Somalia etc. Historie kategorien til sidst gik da også sådan da. Vi endte på en 8. plads (ud af 27) efter 1. runde.

2. runde var lidt mere blandet, der var en musikrunde og tilfældigvis landede den midt i min playliste, så det var easy peasy, men har jo lov at være heldig. Der var endda en masse mad spørgsmål, så vi var på den grønne gren og endte på 4. pladsen. 3. runde havde en James Bond, Sean Connery kategori. Ej men om jeg kan kende forskel på den ene eller den anden mand med pistol, hvidt hår og en kat?

Vi endte på en ganske hæderlig 4. plads, desværre lige udenfor præmierækkerne, men vandt en flaske whisky på lodsedlerne. Sjovt var det. Det skal jeg da prøve igen… Jeg tror tilmed jeg kan huske reglerne nu.

2 kommentarer til “Pub quiz på The Globe, Nørregade Kbh – Hvem ved hvad om Indisk Biryani og Goldfinger”

  1. Howdy, There’s no doubt that your site might be having browser compatibility problems.
    When I look at your website in Safari, it looks fine however, if opening in I.E., it has
    some overlapping issues. I just wanted to provide you with a quick heads up!
    Apart from that, excellent blog!

    1. Hmm all browsers work here. You use IE from laptop or phone (would expect laptop?). But thanks for notifying me and thanks for reading:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *