Dans og styling med Dennis Knudsen og Elisabeth Dalsgaard

Jeg var faktisk ikke helt forberedt på, hvad vi skulle. Men kom direkte fra arbejde i kjole og højhælede støvler til domicilet “House of Dennis Knudsen” ved Vesterport. Det drejede sig om indre og ydre skønhed. Jeg kunne sikkert have behov for en opstrammer på begge fronter. Vi var måske 25 kvinder i salonen, hvor gulvet var ryddet og et kæmpe bord anrettet med drinks og snacks.

Silent dancing

Jaja så langt så godt! Først skulle den indre skønhed udtrykkes. Det skulle den nærmere betegnet gennem dans, endda “Silent dancing”. Alle havde ørebøffer på, og så var det bare at hengive sig til dansen. Elisabeth Dalsgaard lærte os de lune salsarytmer og fik os til at gå i nogenlunde flok rundt i de samme bevægelser, mens folk udefra gaden kiggede ind uden helt at kunne decifrere, hvad der foregik. 45 minutters salsa i høje støver, så får man varmen og udfordret forfodsplatfoden!

Med svedperler på panden og dampende kruset pandehår gik turen nu ovenpå, hvor vi blev bænket for at lære om den ydre skønhed. Min veninde, den skønne initiativtager til dette arrangement, blev udvalgt til at få demonstreret make-up´ens ædle kunst. Dennis gik i gang med pensler og børster, men han forklarede og hygge-snakkede. Foundation, primer og øjenskyggens hemmeligheder blev afdækket og øjensynligt lå vejen banet for et glamourøst onsdagslook på kontoret.

Det er med at finde lyset og den rigtige vinkel, når der fotograferes fra publikum

Dennis Knudsen har mange jern i ilden

Ved siden af gik en frisør amok i hhv. krøllejern, asyljern og glattejern. Dennis havde også fundet den store touperingsteknik frem. Jeg havde i 80´erne en mislykket affære med den lilla hårgele i tube fra Royal D´or og Elnett hårspray, men det var intet mod den højde og bredde Hr. Knudsen kunne afstedkomme i en ellers uskyldig frisure. Jeg mistede ganske enkelt overblikket over antallet af produkter, der kunne gøre dit hår voluminøst – spray, pudder, creme og en god gang toupering og lak, så er du ved at være der.

Resultaterne af deres anstrengelser var…lad os kalde det overvældende. Man skal ikke være bange at give den gas med farverne, spraysene, touperingskammen og selvbruneren kunne jeg konkludere. Skønt var det at se processen, men jeg må nok melde lidt pas og forudser mit onsdagslook nok hovedsageligt bliver en hestehale og et par børst af mascaraen, hvis bølgerne går højt.

Det var et rigtig fint og hyggeligt arrangement, og vi gik derfra med en lille goodiebag. Jeg er stor fan af silent dance – næste gang i flade sko. Men hele touperingsøvelsen, den irgrønne øjenskygge og forgæves forsøg på at fremkramme mine ikke eksisterende krøller ser jeg ikke ske i nærmeste fremtid. Der er alle mulige events på Dennis Knudsens hjemmeside. Det kostede 300 kr at deltage, men så kommer du også derfra med tips, tricks, selvbruner, bog, håndsæbe og løse latin hofter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *