Art by me. Lad kreativiteten råde i Århus

Jeg fik en spændende fødselsdagsgave – en oplevelse hos Art by me, hvor jeg skulle omfavne mit kreative indre barn. Det er lidt uvant for mig, hvor jeg til daglig mest sender e-mails og kigger i excelark. Faktisk gælder det normalt om ikke at være alt for kreativ.

Idag skulle vi male på porcelæn et sted i Århus ved navn ‘Art by me’. Det var lyse lækre lokaler, en skøn café og en hel væg med rå keramik. Du kunne vælge skåle, vaser, figurer, kander, bøtter og alt mulig andet. Det eneste, du nu manglede, var en smule instruktion og guddommelig inspiration.

Vælg dit nøgne stykke keramik

Instruktionen stod Art by me personalet kyndigt og klart for. Vi blev præsenteret for alle mulige teknikker. Blonde, ballon, sæbebobbel, tandbørste og tape teknik. Farverne så alle douche og pastelagtige ud, men med prøver lagt ved siden af, kunne kan se hvordan de ville tage sig ud efter brænding.

Så er vi igang

Vi kastede os over oplevelsen. Først blev jeg lidt ramt af præstationsangst og frygten for det blanke papir. Denne jomfruelige hvide vase, jeg havde valgt skulle jo rammes af perfekte linjer. Man konstaterede hurtigt, at folk er forskellige. Jeg er den kontrollerede type, der godt vil planlægge og kende både process og forventet resultat, inden jeg går igang. Andre deltagere kastede sig bare ud i det, og lod kreativiteten føre an.

Man er nu engang, som man er, og jeg tog nogle tuber i blå og begyndte et mønster, jeg havde tegnet til døde som barn. Vi havde to en halv time, og jeg må sande, at det virkelig blev en meditativ oplevelse. Jeg formåede dårligt at holde en nogenlunde anstændig samtale igang for det var dyb koncentration. Af den slags hvor man glemmer lidt tiden.

Opløbsstrækningen


Da der var en halv time tilbage, manglede jeg en del, og prøvede at sige til mig selv, at jeg jo bare var færdig, når tiden var gået. Det virkede ikke i mit neurologiske system, så i de sidste 20 min stressede jeg, som en deltager i bagedysten med det sidste sprøjtearbejde på en mousse, der ikke har sat sig. Jeg fakede at have det cool overblik, og trillede i mål med min færdige vase til tiden. Følte en stor præstation.

Så afleverer man den lille nymalede baby, og den bliver brændt og kan afhentes en uges tid efter. Jeg anbefaler det i høje vendinger. Det er sjovt det her, og der er afdelinger i Århus og Ålborg. Art by me er både for børn og voksne, teambuilding, polterabend, eller bare en hyggeting en lørdag eftermiddag. Prøv det.

Den endelige brændte vase

Én kommentar til “Art by me. Lad kreativiteten råde i Århus”

  1. Det var mig en fornøjelse at dele Art by Me med dig. Vi fik mulighed for at lade vores kreative side flyde. Om en uge kan vi også se frem til det brændte resultat, hvor farverne virkelig træder frem i vores kreationer. Helt klart en skøn oplevelse midt i Århus og noget vi må gøre igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *