Alma har bestemt en af Bryggens bedste brunch

Cafe Alma på Islands brygge har noget så ganske usædvanligt som en normal brunch. Sådan een som man kendte dem fra 00´erne. En tallerkenservering fuld af goodies. Placeret i små skåle rører ingen elementer rører upassende ved hinanden.

Der er mulighed for morgenmadsagtige sager som croissant og blødkogte æg, men så tidlige er vi ikke på færde en lørdag morgen. Vi havde klart en strategi om at helligholde brunchen som en kombination af morgenmad og frokost og i så tilfælde må stærkere sager til.

Der var mulighed for tre udgaver af brunchen “the good, the bad and the ugly”. The good indeholde vegetariske pølser og var i det hele taget lige hellig nok til min højtideligholdelse af måltidet. The bad indeholdt bacon og pølser med ægte klimakompromiterede svinekød. Vi blev yderligere forkælet med avokado, ost, charcuterie, yoghurt med knas og lækkert brød. “The ugly” er vejen til pandekager med sirup og flere syndige fornøjelser.

Den helt igennem venlige servering på Cafe Alma bragte os blodappelsinjuice og latte og kom tit forbi for at spørge til, om alt var som det skulle være. Lørdag morgen endte med at blive ret perfekt for kun 209 kr pr mand. Det er yderst rimelig. Hvis du lige har lyst til en brunch, hvor intet er fermenteret eller erklæret afgrøde fra Gambogård eller lignende, så er Alma er superhyggeligt bud. Du kan jo lige gå en tur langs bryggen bagefter.

Cafe Alma: Isafjordsgade 5-7, Islands Brygge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *