Melée på Martensensvej hermed et excellent alternativ, hvis der skulle være optaget på Polly. Denne dag nyt crowd, men samme mundbind, parat til at få maximalt ud af oplevelsen inden de corona-lukkede kl 22. En Gevrey-Chambertin med en let duft af petroleum faktisk (vildgær?), men som smagte super skønt, men hvor jeg godt kunne have undværet kemikalieduften.
Lidt forskelligt at spise. Det ville være uhøfligt at nægte vinen kød, så selskabet satte en stegt foie gras og noget rørt tartar til livs til forret. Det var en spiseforstyrret and med naturligt stor lever, det er ganske vist. Nyretapper eller onglet, som stedet kalder dem, for ingen vil købe noget der hedder noget med nyre, samt torsk til hovedretter i rustikke pander på mormors blomster porcelæn med guldkant. Lidt skår her og der gjorde oplevelsen meget autentisk…ikke som mormor lavede den ganske vist for der husker jeg tydeligst medisterpølsen og den brune sovs, men dejligt og uformelt. Fantastisk velsmagende mad på Melée….tag også derhen..
Torsk med hummersauce Onglet
.